UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

"Червона" зоні у Києві: Як працюють ринки та продуктові ярмарки

У КМДА назвала вимоги для проведення традиційних продуктових ярмарків у місті під час дії посиленого карантину

Надія Собенко
Журналіст розділу Depo.Київ.
  • Київ
  • 6 листопада 2021 10:47

"Червона" зоні у Києві: Як працюють ринк…
Фото: facebook.com/oleksyikuleba

Під час перебування Києва в "червоній" зоні карантину традиційні сільськогосподарські, сезонні ярмарки та продуктові ринки столиці працюють у звичайному режимі.

Про це повідомив перший заступник голови КМДА Олексій Кулеба, повідомляє Depo.Київ з посиланням на офіційний портал Києва.

За його словами, при вході на ярмарок не потрібно пред’являти сертифікат вакцинації, негативний ПЛР тест чи документ про одужання.

Водночас для продавців та відвідувачів обов’язковим є дотримання маскового режиму.

Також організатори ярмарків мають забезпечити:

  • диспенсер із антисептиком для рук на входах та виходах,
  • урни для використаних масок,
  • проведення щоранку в усіх продавців температурного скринінгу, показники якого заносяться до журналу термометрії,
  • усі продуктові намети обладнані прозорими захисними екранами,
  • наявність аптечки з препаратами першої необхідності.

Нагадаємо, на вихідних у всіх районах столиці відбудуться сільськогосподарські ярмарки.

Під час проведення ярмарків перекриватьмуть деякі вулиці і буде змінено маршрути низки автобусів та тролейбусів.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme