"Чорнослив – це обгорілі орки": Київський пекар створив рецепт чорнобаївського хліба (ФОТО)

Пекар із Києва створив символічний рецепт хліба, присвячений героїчній Чорнобаївці

Наталія Горбач

Київський пекар Андрій Пивовар створив оригінальний рецепт хліба "Чорнобаївський", його виготовляють з додаванням чорносливу, льону та мускатного горіха. Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на допис Пивовара у Facebook.

Відомо, що інгредієнти пекар обрав невипадково. За його словами, вони несуть у собі певний символізм.

"Чорнослив – це обгорілі орки, білий льон – іскри від української арти, а мелений мускатний горіх – звичайно ж, порох", – пояснює Пивовар.

Андрій Пивовар та його пекарня з перших днів повномасштабної війни випікають хліб та випічку для української армії, а зараз запустили виробництво хліба "Чорнобаївський", який своєю появою завдячує славетному аеропорту в селі на Херсонщині.

 

Пекар із задоволенням готовий ділитися рецептом патріотичної випічки з іншими українськими пекарями - для цього потрібно написати йому в приватні повідомлення.

Нагадаємо, Чорнобаївка стала своєрідним мемом та символом знищення російських військ. Відомо, що ЗСУ нанесли вже десятий результативний удар по скупченню техніки й живої сили загарбників на аеродромі біля селища Чорнобаївка.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Київ