У Києві через спалах гострої кишкової інфекції припинено роботу кулінарного цеху

У Києві після вживання неякісної кулінарної продукції п'ятеро осіб захворіли на гостру кишкову інфекцію

 

Михайло Хомченко

Про це повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби в м. Києві, передає Depo.Київ.

"Зареєстровано 5 випадків захворюваності на гостру кишкову інфекцію. Оператором ринку припинено роботу кулінарного цеху потужності, яка виробляла страви, вживання яких ймовірно викликало спалах", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що залишки харчової продукції списано та направлено на утилізацію.

Симптоми гострої кишкової інфекції: слабкість; підвищення температури; біль у животі; блювота; діарея.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Київ