У Києві розробили екологічний одноразовий посуд з соломи та крохмалю
Українська команда у рамках європейського екологічного конкурсу ClimateLaunchpad в Києві показала свій проект одноразового посуду
Після використання, такий посуд стане добривом, повідомляє Depo.Київ з посиланням на сторінку у Фейсбук Greencubator.
ClimateLaunchpad — найбільший європейський клінтех-конкурс від Climate-KIC. Цього року він пройшов і в Україні.
Одна з українських команд європейського екологічного конкурсу ClimateLaunchpad в Києві представила свій проект одноразового посуду, який виготовляють з крохмалю та пшеничної соломи. Після використання такий посуд стає добривом.
Мета конкурсу – прокласти швидкий шлях від бізнес-ідей в сфері чистих технологій до динамічних компаній, які творять низьковуглецеве майбутнє. ClimateLaunchpad шукає клінтек таланти з усієї Європи і допомагає перетворювати зелені ідеї в глобальні бізнеси.
Спільнота активно коментувала та сподівалась як найшвидше користуватись саме таким посудом.
Більше новин про події у світі читайте на Depo.Київ